Om onze trouwe leden een hart onder de riem te steken hebben we een aardigheidje bedacht om de eenzame paasdagen die eraan komen toch wat op te fleuren. De bezorgers van de ONS hebben deze maand een grote klus erbij. We houden samen de moed erin en hopen op betere tijden!


Klik hier om de foto's tebekijken

 

Met vriendelijke groeten, Nellie van Berkel. Telefoon 0412402322

Geacht lid,

Vóór 1 mei 2021 dient u uw belastingaangifte te doen over het jaar 2020. Indien u niemand in uw familie, vrienden of kennissenkring hebt om u hierbij te helpen treft u hierbij de namen met telefoonnummers van invullers voor onze Kring.

Hoogstwaarschijnlijk heeft u de laatste tijd in de nieuwsberichten wel iets gelezen over de naamswijziging van het Meester Gielenplein. De vertrouwde naam van het plein wordt veranderd in “Bergse Veld”.  De parkeerplaats bij de Jumbo heeft nu de naam Meester Gielenplein. Dit zou al in 2013 zijn besloten.

Hoe werkt de coronavaccinatie voor 65-minners?
Huisartsen in Brabant starten medio februari met vaccinatie met het AstraZeneca-vaccin voor mensen geboren in 1956 en 1957 en enkele medische risicogroepen.

Amaryllissen

willy boeijenIn het sinterklaaspakket zat onder andere een mooie bloembol. Sinterklaas had in zijn gedicht gevraagd om een foto wanneer de bloem in bloei zou staan. Wij krijgen de prachtigste foto's binnen, waarmee we blij verrast zijn.

Het is in Berghem een amaryllis feest!

Link naar de foto's van Amarylissen

Met vriendelijke groeten,

Nellie van Berkel.

Telefoon 0412402322