Seniorenvereniging “De  Herfstzon” te Berghem is opgericht op 19 september 1962 en vierde in 2017 op precies dezelfde datum in 2017 haar 55 jarig jubileum.

 

De Herfstzon heeft dat gevierd met zoveel mogelijk leden het liefst met alle 55 á 60 plussers uit Berghem. Het was een  fijne en leuke dag met volop feest, ontspanning, ontmoeting, samen dineren, na borrelen, buurten en bemoedigen. De dag was een uitstraling  van de “Herfstzon” zoals onze vereniging al 55 jaar actief is voor de wat ouder wordende mensen uit onze mooie dorpsgemeenschap.
 

Het hele jaar door zijn er bij de Herfstzon activiteiten , en is er oog voor datgene wat de leden belangrijk vinden. Voor elk wat wils en keuze uit vele mogelijkheden. Wij noemen ze alfabetisch als onderstaand:   Belangen behartigen,   Biljarten, Bridgen, Breien,   Carnaval,   Collecte, Creaclub,   Gymnastiek,   Dansen,   Jaarvergadering, Jeu de Boules,   Fietsen,   Kerkhof (onderhoud),   Kaarten,   Kerstviering,   Kienen,   Koor,   Lief en Leed, Nordic Walking,  Reizen,   Rommelmarkt,   Sinterklaasfeest, Thema middag,  Toneel,   Vrijwilligersavond,   Volksdansen,   Yoga,   80 plus middag.
 

Uiteraard zet de vereniging zich ook graag in voor andere belangen van onze leden o.a. door informatieverstrekking op velerlei gebied – advies en hulp bij administratieve en fiscale zaken – problemen op welk gebied dan ook.  
 

Kortom wij zijn er voor U. Wordt lid van onze vereniging.   

Als afdeling van KBO Brabant kunnen wij onze belangen ook provinciaal en landelijk onder de aandacht brengen.
 

Ontspanning – Belangstelling – Educatie – Begrip – Samenzijn en Plezier zijn onze sleutelwoorden.  

Draai de sleutel om en kom binnen bij onze vereniging.
 

Als voorzitter van een bijzonder actief en hardwerkend creatief bestuur mag ik U van harte welkom heten. 

Sjaak van den Heuvel.  

voorzitter.